Tuotteet

Vahvasti suomalaiset laatutuotteet

Käytämme kotimaisia Piiloset linssejä, jotka valmistetaan Liedossa. Tämä takaa nopean toimituksen, jopa seuraavaksi päiväksi. Lisäksi annamme linsseille 100% ostoturvan. Mikäli et ole yhden kuukauden käytön jälkeen tyytyväinen saamiisi linsseihin, vaihdamme ne uusiin. Voimme valmistaa uudet linssit vaikka käytössä oleviin kehyksiin ilman, että silmälaseja tarvitsee jättää meille.

Linsseissä suosittelemme käyttämään ainutlaatuista BlueStopmateriaalia, mikä suojaa silmäsi haitallisimmalta siniseltä valolta vaikuttamatta värinäköösi.

Kehyksistä ja aurinkolaseista löytyy lukuisia brändejä, mm. Oakley, Jisco, Police, Furla sekä Carolina Herrera. Aurinkolasit ovat saatavilla myös voimakkuuksilla, eri sävyin sekä peilipinnottein.

Suoritamme liikkeessämme myös silmälasien korjauksia. Mikäli silmälasit kaipaavat korjausta tai huoltoa, tule käymään ja hoidamme silmälasit kuntoon – jopa odottaessa!

Valikoimastamme löytyvät myös piilolinssit sekä piilolinssien hoitonesteet. Kertakäyttölinssejä sekä kuukausilinssejä löytyy suoraan hyllystä.

Meiltä saat myös passikuvat. Voit varata ajan passikuvaukseen tai tulla suoraan paikan päälle, yleensä passikuvaan pääset myös ilman ajanvarausta. Kuvat toimitetaan suoraan poliisin sähköiseen kuvapalveluun. Täten uuden passin tai henkilökortin hakeminen on helppoa.

Monet harrastukset / vapaa-ajanvietto vaatii virheetöntä näkemistä. Valikoimiimme kuuluvat mm. Piiloset ProGolf – ja ProSail -silmälasit sekä salibandysuojalasit voimakkuuksilla. Tule käymään niin kerromme lisää.

Meiltä saat myös suojalasit. Suojalasit ovat työturvallisuuslain mukaisia henkilösuojaimia. Suomessa myytävien silmäsuojainten on täytettävä Valtioneuvoston Päätöksen 1406/1993 mukaiset vaatimukset ja niiden on oltava direktiivin 89/686/EEC:n mukaisesti CE -merkittyjä.